Programari la consultatie in urgenta

Datorita numarului mare de solicitari, in acest moment perioada de asteptare pentru consult este obisnuit  de  peste o luna de la solicitare.

Consultatie de urgenta

Am constatat ca sunt persoane care vor o programare rapida din motive diferite (plecare din localitate, nerabdare, teama de diagnosticul presupus, sunt deja in Bucuresti si vor sa plece in provincie iar revenirea la un consult inseamna drum si bani in plus, vor rapid o doua opinie medicala, etc).Nu vorbim de urgentele medicale (hemoragii digestive, come hepatice ,etc) care trebuie neaparat sa ajunga la un spital.

Pentru rezolvarea acestor solicitari de consult rapid exista   acum posibilitatea de programare cu taxa de urgenta, noi adaptandu-ne programul in functie de solicitarile dvs .

Practic puteti fi consultat in 1-7 zile din momentul solicitarii programarii,

Pretul unei consultatii programate in urgenta este de 300 lei.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate cere un sfat medical si pe baza documentelor medicale ale pacientului

TELEFON pentru programari   dr Ditoiu 0758 751 841

Cu o zi inainte de consultul medical veti fi sunat sau veti primi SMS  pentru a confirma faptul ca veniti la un consult medical. Lipsa confirmarii programarii la consult nu inseamna renuntarea la programare.

  • ORAR PROGRAMARI Luni – Vineri 08:00 – 20:00
  • PROGRAM CONSULTATII Luni-joi .15.30-19.30
  • Se poate solicita oricand programare urgenta prin mail la programareurgenta@yahoo.ro – rugam mentionati numarul dvs de telefon -sau prin completarea formularului de mai jos.Deoarece veti fi sunat rapid pentru stabilirea detaliilor programarii, va rugam sa raspundeti la telefon
Calendar is loading...

AICI NE GASITI

Str Magura Vulturului nr 75 sector 2 Bucuresti – zona Mihai Bravu/Iancului/Pantelimon

Daca ati avut probleme cu programarile, va rugam se le semnalati aici la comentarii, ne ajutati in ameliorarea activitatii noastre spre satisfactia dvs.

Multumesc pentru intelegere