Programari la consultatie in urgenta

Datorita numarului mare de solicitari, in acest moment perioada de asteptare pentru consult este obisnuit  de 14 -31 de zile de la solicitare.

Consultatie de urgenta

Am constatat ca sunt persoane care vor o programare rapida din motive diferite (plecare din localitate, nerabdare, teama de diagnosticul presupus, sunt deja in Bucuresti si vor sa plece in provincie iar revenirea la un consult inseamna drum si bani in plus, vor rapid o doua opinie medicala, etc).Nu vorbim de urgentele medicale (hemoragii digestive, come hepatice ,etc) care trebuie neaparat sa ajunga la un spital.

Pentru rezolvarea acestor solicitari de consult rapid exista   acum posibilitatea de programare cu taxa de urgenta, noi adaptandu-ne programul in functie de solicitarile dvs .

Astfel zilele de luni si miercuri sunt destinate exclusiv programarilor de urgentelor, si incercam sa tinem unul-doua locuri pentru astfel de programari rapide si in zilele de marti, si joi. Deci practic puteti fi consultat in 1-10 zile din momentul solicitarii programarii,

Pretul unei consultatii programate in urgenta este de 300 lei.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate cere un sfat medical si pe baza documentelor medicale ale pacientului

TELEFON pentru programari   dr Ditoiu 0758 751 841

Cu o zi inainte de consultul medical veti fi sunat sau veti primi SMS  pentru a confirma faptul ca veniti la un consult medical. Lipsa confirmarii programarii la consult inseamna renuntarea la programare, iar pe locul ramas liber va fi programata in urgenta o alta persoana (telefonul de confirmare ne ajuta pe noi sa redistribuim locurile libere aparute atunci cand cineva nu confirma prezenta la consult si sa reducem perioada de asteptare a celor care asteapta consultul).

  • ORAR PROGRAMARI Luni – Vineri 08:00 – 20:00
  • PROGRAM CONSULTATII  .. normale   MARTI si JOI 15.30- 19.30
  • Consultatiilor programate in urgenta- luni si miercuri
  • Se poate solicita oricand programare urgenta prin mail la programareurgenta@yahoo.ro – rugam mentionati numarul dvs de telefon -sau prin completarea formularului de mai jos.Deoarece veti fi sunat rapid pentru stabilirea detaliilor programarii, va rugam sa raspundeti la telefon
Calendar is loading...

AICI NE GASITI

Str Magura Vulturului nr 75 sector 2 Bucuresti – zona Mihai Bravu/Iancului/Pantelimon

Daca ati avut probleme cu programarile, va rugam se le semnalati aici la comentarii, ne ajutati in ameliorarea activitatii noastre spre satisfactia dvs.

Multumesc pentru intelegere