Programari, preturi, adresa

PROGRAMARI

Programari consultatie (gastroenterologie sau hepatologie) in privat – 0758 751 841 ,sau programare directa prin butonul din stanga-jos al ecranului telefonului mobil

Orar programari telefonice 8-20 in zilele lucratoare . In caz de necesitate, se poate telefona pentru programare si in zilele de weekend, avem secretara care raspunde la telefon.

Perioada de asteptare pentru consult 1-7 zile

PRETURI SERVICII MEDICALE

PRET CONSULTATIE – 300 lei.

In pretul consultatiei intra si alte servicii pentru care majoritatea cabinetelor medicale nu se percep taxe suplimentare:

 • Interpretarea analizelor dvs deja existente – gratuit
 • Recomandarea si interpretarea analizelor recomandate de noi la consult (a doua opinie medicala) gratuit
 • Recomandare regim alimentar- gratuit
 • Recomandare tratament – gratuit
 • La acelasi pret se poate solicita consultatie cu programare rapida, in o zi – doua

In cat timp sunteti consultat de la data solicitarii programarii?

De obicei consultatia se face in 1-7 zile de la solicitare, dar daca va grabiti, perioada de asteptare pana va consulta dr Ditoiu poate fi foarte scurta, la acelasi pret. Din pacate boala nu ne asteapta se ne facem timp si pentru a ne ocupa de ea.

In experienta de mai multi ani in sistemul privat de sanatate am avut numeroase solicitari de programare rapida din diferite motive

 • persoane care pleaca din Bucuresti sau care sunt in trecere prin oras
 • persoane care au avut o explorare in Bucuresti si vor o o doua opinie medicala chiar in aceeasi zi – tot sunt in oras
 • persoane care pleaca din tara
 • bolnavi care vor interpretarea rapida a unor rezultate si nu vor sa mai faca un drum in Bucuresti
 • bolnavi care vor lamurirea rapida a unor probleme de sanatate – asteptarea solutionarii unui diagnostic poate reprezenta un stres important

In cazul problemelor de sanatate, orice amanare poate insemna mult

Dr Ditoiu specialist gastrotenterologie hepatologie Spital Fundeni si Clinica Sante Bucuresti.
Dr Ditoiu specialist gastrotenterologie hepatologie Spital Fundeni si Clinica Sante Bucuresti.

Daca ati fost programat, va rugam notati-va in agenda telefonului ziua si ora programarii, pentru a nu o uita.

PROGRAM CONSULTATII

Luni, marti , miercuri si joi 15.30-19.30

Confirmarea programarii

Cu o zi inaintea zilei in care sunteti programat pentru consult veti fi sunat sau veti primi SMS de pe numarul 0758 751 841 pentru a vi se reaminti sa veniti la consult.

Va rugam raspundeti la telefon sau SMS, lipsa dvs de la consult, impiedica alti bolnavi sa beneficieze de serviciile noastre in timp util pentru afectiunile lor.

Programarea dvs nu ramane valabila daca nu ati putut raspunde la telefon sau SMS pentru confirmarea programarii (telefonul de confirmare ne ajuta pe noi sa redistribuim locurile libere aparute atunci cand cineva nu confirma prezenta la consult)

Programari pentru consultatie – forum

Am vazut ca oamenii isi pun relativ frecvent urmatoarele intrebari:

 • in ce consta un consult la gastroenterologie
 • ce este consultatia la gastroenterologie
 • ce iti face la gastroenterologie
 • de ce este util un consult la gastroenterologie
 • ce inseamna gastroenterologie
 • de ce trebuie sa platesti o consultatie la gastroenterolog, “doar” ca sa te vada un medic

Ce se face la consultatia medicala?

Dictionarul eplicativ al limbii romane defineste astfel consultatia

consultáție sf [At: COD. ȚIV. 5/21 / V: (asr) ~iúne / Pl: ~ii / E: fr consultation, lat consultatio, -onis] 1 Indicație dată de către un specialist asupra unor probleme aflate în discuție. 2 Examinare a unui pacient de către medic pentru diagnosticarea bolii și indicarea tratamentului. 3 Îndrumare individuală sau colectivă dată elevilor, studenților sau doctoranzilor de către un profesor, în legătură cu problemele teoretice și pratice pe care le învață sau le cercetează. 4 Reuniune, consfătuire ținută pentru a lămuri sau a examina o problemă, o situație etc.

La consultatia medicala, medicul face anamneza si examineaza pacientul si explorarile sale pentru a puna diagnosticul sa a indica tratamentul si regimul alimentar necesar.

Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu studiul bolilor digestive – boli de esofag, stomac, duoden, intestin subtire si gros (colon), ficat, pancreas, splina, acestea reprezentand ca o treime din toate bolile umane. Dumneavoastra mergeti la medicul gastroenterolog pentru a vi se pune un diagnostic si a vi se recomanda un tratament. La o consultatie un gastroenterolog face anamneza (discutia referitoare la simptomele dvs) va examineaza, recomanda analize sau alte explorari (daca nu le aveti) sau evalueaza explorarile pe care deja le aveti, va pune diagnosticul si va recomanda regimul alimentar si tratamentul corespunzator.

Ce se face la consultatia de gastroenterologie?

La consultatia de gastroenterologie bolnavul vine .. sa fie consultat de gastroenterolog pentru a care este situatia lui medicala si ce are de facut (regim tratament , analize, etc), deci se face …. consultatie de gastroenterologie, nu si analize, biopsie, ecografie CT RMN ,etc. Asa cum atunci cand mergeti sa vi se faca CT, RMN, analize sau ecografie, si NU se face si consultatie medicala, la consultatia medicala nu se fac explorari de laborator.

Rolul consultatiei la medicul gastroenterolog este ca pe baza ei sa vi se puna un diagnostic si sa vi se recomande un tratament corespunzator si un regim alimentar adecvat. Din experienta mea, majoritatea pacientilor vin la consultatie cu explorari suficiente pentru diagnostic, dar interpretarea acestora este deseori incompleta sau recomandarile medicale pot fi personalizate. Uneori este nevoie de unele explorari suplimentare, care vor fi recomandate cu ocazia consultului si vor fi interpretate ulterior gratuit de dr Ditoiu.Daca doriti in Clinica Sante unde lucreaza dr Ditoiu se poate face orice fel de analiza medicala si exista mai multi colegi care fac ecografie aici

Statisticile spun ca un medic bun poate pune un diagnostic corect in 80% din cazuri bazandu-se doar pe anamneza si examinarea bolnavului, explorarile avand rolul de a confirma – sau infirma- diagnosticul.

Se poate veni cu bilet de trimitere de la medicul de familie la dvs?

Centrul medical in care lucrez nu are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci trimiterea de la medicul de familie nu este necesara.

1.Cum se poate face anularea unei programari deja facute?

Daca v-ati programat deja, dar din diferite motive nu puteti veni la consultatia programata, va rugam sa anulati programarea la telefon 0758.751.841 sau prin mail la programaredrditoiu@yahoo.com (va rugam sa precizati data si ora consultului) sau booking sau prin butonul din josul ecranului.

2. Daca imi recomandati analize, trebuie sa ma programez ca sa le interpretati dvs, cat trebuie sa platesc?

Interpretarea explorarilor recomandate cu ocazia consultului-analize, CT, RMN, etc- se face gratuit si cu programare doar in prima luna de la consultul initial cu ocazia caruia au fost recomandate analizele respective. Interpretarea acestora sa face in zilele de marti,miercuri sau joi orele 16.30-19. Evaluarea analizelor la mult timp dupa o consultatie face ca de obicei analizele sa nu mai aiba legatura cu starea bolnavului din momentul consultatiei de la care a trecut mult timp

Daca reveniti cu explorari la mai mult de o luna de la consultatie, trebuie sa faceti programare cu plata ca pentru o consultatie normala (am stabilit acest lucru pentru ca altfel se poate aglomera nejustificat programul).

3. Se pot consulta documentele medicale anterioare ale pacientului? Trebuie sa platesc pentr a doua opinie medicala?

La consultatie este bine sa veniti cu documentele medicale pe care le aveti, pentru a avea o imagine cat mai completa referitoare la situatia dvs medicala in dinamica. Nu trebuie sa platiti suplimentar pentru aceasta a doua opinie medicala.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate face programare obisnuita pentru a cere o a doua opinie medicala si pe baza documentelor medicale ale pacientului aduse de cineva din partea bolnavului, cu care se va discuta situatia medicala a pacientului.

5. Am vazut cv-ul dvs, felicitari. As dori o ecografie la dvs, se pot face la dvs? Multumesc

In centrul medical unde lucrez sunbt mai multi ecografisti foarte buni, va puteti programa pentru o ecografie la numarul 031 434 46 87

6. Am facut o programare la dvs, am obtinut un loc – rapid- peste doua zile, va intreb daca nu ar trebui sa vin cu ceva analize (am probleme cu stomacul) ca sa castig timp?

In mod normal analizele se prescriu dupa consultul medical nu inainte, deoarece la consult medicul poate evalua mai corect cazul dvs medical si poate prescrie doar analizele necesare. Daca doriti sa va faceti unele analize generale le aveti postate alaturat, dar este posibil ca ele sa nu fie suficiente .

In functie de problema dvs de sanatate, pot fi necesare si analize sau explorari specifice – ele sunt in general postate pe site la boala respectiva.

8.Sunt ingrijorata pentru ca am un diagnostic care ma sperie si nu stiu daca pot obtine un loc rapid la programare , as vrea mult sa ma vedeti dvs cat mai repede daca se poate, cum sa fac?

Programarile la consultatie nu le fac eu, daca sunati la numarul de pe site, 0758 751 841, sunt sanse foarte mari sa obtineti o programare rapida, deseori in ziua solicitarii sau in o zi-doua, avem totdeauna locuri rezervate pentru cei care se grabesc sa ajunga la noi, din diferite motive.

11. Cat de repede puteti sa ma vedeti de la programare, as dori cat mai repede, plec din Bucuresti si nu prea am timp. Multumesc

In acest moment, durata perioadei de asteptare de la programare pana la o consultatie este de 1-10 zile. In functie de fluxul de solicitari, aceste perioade pot sa scada, si speram ca prin reorganizarea programului nostru timpul de asteptare sa scada.

Unde va pot gasi, unde se afla centrul medical privat?

AICI NE GASITI – vedeti harta prin butonul din josul ecranului.

Clinica Sante este localizata in Bucuresti sector 2 str Magura Vulturului 87, intre sos Iancului si Sos Pantelimon in apropierea statiei de metrou Iancului. Daca se coboara din metrou la aceasta statie, se intra pe Soseaua Iancului, iar prima strada la stanga (dupa posta, la primul semafor) este Magura Vulturului, unde la numarul 87 se afla Clinica Sante, unde la parter se afla cabinetul de gastroenteorologie al dr Ditoiu

Daca veniti cu autoturismul propriu, sensul de intrare pe strada Magura Vulturului este unic, dinspre sos Pantelimon spre sos Iancului

IMPORTANT

Pe acest site NU se face consult medical on-line si interpretari de analize, ecografii, CT, RMN ,etc, lucru interzis de altfel prin lege in Romania; articolul 31 din Codul deontologic medical interzice evaluarea medicala la distanta, cum este consultul medical pe net, datorita riscului de eroare de peste 50% si imposibilitatii urmaririi bolnavului de care raspunzi din punct de vedere medical, chiar daca nu l-ai vazut, dar i-ai facut o recomandare medicala pe net – click pe poza alaturata

Desi lucrez cca 11 ore zilnic o buna parte din timp, capacitatea mea de munca si timpul sunt limitate, deci numarul de consultatii este limitat de aceste conditii.

Datorita numarului mare de solicitari de consult, unele cu probleme grave de sanatate, va rugam sa NU va programati pentru consult daca nu sunteti sigur ca vreti si puteti veni la consult in ziua programata. Pe locul ocupat inutil de o persoana care nu vine, poate fi consultata o persoana cu probleme grave de sanatate, care prin asteptarea la consult se pot agrava.

Multumesc pentru intelegere

Dr AV Ditoiu, gastroenterolog-hepatolog Dr Ditoiu Alecse Valerian

Cv.

Calificare profesionala:

 • medic primar boli interne, gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva la Institutul clinic Fundeni, clinica de medicina interna
 • specializat in gastroenterologie, hepatologie, boli interne, endoscopie digestiva – colonoscopie in Romania, Olanda si Franta
 • doctor in medicina
 • peste 35 de ani de practica medicala, incepand cu medicina de familie la tara, medic specialist, medic primar si terminand cu doctoratul
 • de peste 26 de ani lucrez la Spitalul Fundeni avand si activitate didactica
 • sunt cadru universitar prin concurs, actualmente sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, ingrijind cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale .

– Nascut in satul Luptatori comuna Tariceni jud Calarasi pe 1 iunie 1954, tatal – oltean, taran, mama – basarabeanca, taranca, subsemnatul … rasa europeana
– Scoala generala in satul Luptatori
– Liceul in satul Lehliu Gara (actualmente oras)

SCURT TRASEU PROFESIONAL:

 • In 1982 – am absolvit Facultatea de medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr T Popa” Iasi cu “magna cum laude”, sef de promotie (media generala 10 – 50 de examene + diploma), poate vi se pare o lauda, dar a fost o munca imensa sase ani, si au fost 2500 de absolventi in toata tara in promotia mea click → Diploma absolvire 1, Foaie matricola 2. Ulterior, in toata ascensiunea mea medicala a fost prin concurs, niciodata singur pe post.
 • In 1982 imediat dupa absolvire, am luat repartitie in Bucuresti
 • In perioada 1982 -1985- medic stagiar la spitalele Cantacuzino, Colentina
 • In perioada 1985-1988- am fost medic de medicina generala la dispensarul rural, com Dorobantu Jud Calarasi
 • In 1987 am luat concursul de medic la Centrala Industriei medicamentului din Bucuresti (peste 200 de candidati pe doua locuri), la care am renuntat dupa luarea concursului , deoarece mi se impunea prin contract o perioada de cinci ani in care nu aveam voie sa dau nici un fel de concurs si nici sa plec de acolo,si am revenit la tara inca un an.
 • In 1988 am devenit prin concurs rezident in specialitatea expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca la Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperarea Capacitatii de munca Bucuresti (concurs cu peste 200 de candidati pe patru locuri)
 • Tot in 1988 am promovat alt concurs de medic rezident in specialitatea medicina interna la Institutul National de Medicina Sportiva Bucuresti (concurs cu peste 100 de candidati pe doua locuri)
 • In perioada 1988 – 1991 – am fost medic rezident la spitalele Cantacuzino, Carol Davila, Colentina si Fundeni din Bucuresti
 • In 1991 am devenit medic specialist de boli interne Spitalul Fundeni
 • In 1991 am promovat concursul de asistent universitar (cinci candidati pe doua locuri) la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti , Facultatea de medicina – Clinica de medicina Interna din Institutul Clinic Fundeni, condusa de profesorul Lucian Buligescu, cel mai bun medic hepatolog din Romania in acele timpuri
 • In perioadele 1992 – 1995 si 1997-1998 am fost benevol si medicul personalului care lucreaza in Institutul clinic Fundeni (medici, asistente, infirmiere, etc ,etc)
 • In 1993 – am urmat specializarea in endoscopie digestiva superioara, colonoscopie cu profesorul Alexandru Oproiu – cel mai bun medic gastroenteorlog din Romania in acel moment (dupa parerea mea), cu supraspecializari ulterioare in Olanda (1993) Franta (1996 si 1998) si Romania
 • De peste 20 de ani – din 1994 – sunt Secretar General al Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului
 • In 1996 am devenit medic primar boli interne
 • In 1996 am promovat examenul de medic specialist gastroenterologie – a doua specialitate
 • In anul 2000 am devenit medic primar gastroenterologie
 • Tot in anul 2000 am devenit doctor in stiinte medicale – gastroenterologie, conducatorul doctoratului fiind profesorul Lucian Buligescu, cel mai mare hepatolog din Romania in acel moment.
 • In anul 2001 am promovat concursul de sef de lucrari (trei candidati pe un loc) la Universitatea de medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti Clinica Medicala Fundeni
 • In peste 35 de ani de practica medicala am efectuat cca
 • 200. 000 de consultatii medicale
 • 55.000 endoscopii digestive superioare
 • 20.000 de colonoscopii
 • peste 1000 de biopsii hepatice

Cv profesional in extenso

Programari consultatie
Adresa cabinet