Programari, preturi, adresa

PROGRAMARI consult gastroenterologie, hepatologie  sau a doua opinie medicala  0758 751 841

PRETURI

 • Prima consultație gastroenterologie sau hepatologie –  400 lei (de obicei sunt cazuri care au diagnosticul nelamurit si au nevoie uneori de o a doua opinie medicala, sau bolnavi care revin la o reevaluare dupa ce au mai fost la noi in urma cu mai mult timp )
 •  O consultatie de control în următoarele 4 luni de la primul consult – 200 lei (in majoritatea clinicilor consultatia de control este  in prima luna dupa primul consult, desi sunt multe boli in care tratamentul trebuie sa dureze mai mult de o luna) 
 • Perioada de asteptare pentru consultatie este de 1-10 de zile.

Va multumim pentru intelegere

In pretul consultatiei intra urmatoarele:

 • Anamneza– discutia cu bolnavul furnizeaza foarte multe date utile pentru diagnostic. Si atunci cand mergi cu masina la mecanic, ii spui ce ai constatat ca ar fi anormal in functionarea masinii , el nu poate verifica absolut tot la masina.
 • Examinarea completa a bolnavului- furnizeaza date utile diagnosticului, medicul avand deja o parere despre posibilul diagnosticul din discutia pe care a avut-o mai inainte cu bolnavul
 • Interpretarea  analizelor dvs deja existente- a doua opinie medicala
 • Recomandare de explorari suplimentare – doar atunci cand este cazul
 • Interpretarea analizelor recomandate de noi la consult – gratuit in prima luna de la recomandarea analizelor. De obicei evaluarea rezultatelor se face gratuit pe email, nu mai este nevoie sa revenit cu analizele la clinica.
 • Diagnostic medical sau a doua opinie medicala, bazate pe elementele mai sus mentionate (majoritatea clinicilor percep taxa dubla pentru a doua opinie medicala)
 • Recomandare regim alimentar personalizat
 • Recomandare tratament personalizat
 • Recomandari pentru controalele urmatoare, chiar daca nu vor fi facute la noi

Clinica Sante este localizată în București sector 2 str. Magura Vulturului 87, între sosele Iancului și Sos Pantelimon în apropierea statiei de metrou Iancului .

Dacă se coboară din metrou această statie, se intra pe  Soseaua Iancului spre Pantelimon si prima strada la stanga (după poștă, primul semafor) este Magura Vulturului, unde pe stanga la numărul 87  se găsește Clinica Sante. La parter este cabinetul de gastroenterologie al dr. Ditoiu.

Dacă veniti cu masina, circulatia pe Magura Vulturului este cu sens unic, dinnspre Soseaua Pantelimon spread Sos Iancului, deci trebuie să intrati pe strada de pe Soseaua Pantelimon, după cca 200m pe dreapta este Clinica Snate – aveti o poza pe site

În partea de jos a ecranului aveti un buton cu harta localizării noastre, se poate naviga de acolo.

Dr. Ditoiu, gastroenterolog, str. Magura Vulturului 87 Bucuresti

Dr. Ditoiu, scurt cv

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian, absolvent de facultate în 1982 primul pe tara, sef de promotie cu media generala zece.

Acum sunt specializat în gastroenterologie, hepatologie și endoscopie digestivă cu 40 de ani de experiență medicală, din care 29 de ani la cel mai mare spital din tara, Spitalul Fundeni din București unde am consultat peste 100.000 de bolnavi, cu boli diferite – de la cele mai simple, până la complicatii extreme- specifice acestei instituții medicale

Am tot  29 de ani activitate didactica ca sef de lucrari la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, pregatind pentru profesia medicală mii de studenți la medicină, medici rezidenti și specialiști

Din luna iunie 2019 am trecut exclusiv în sistemul privat de sanatate, datorita aglomeratiei extreme de la spital si numeroaselor hartii si directive care nu iti mai lasa timp suficient pentru bolnavi, care astfel erau nemultumiti si neglijati.

Acum pot ajuta bolnavii prin consultatii gastroenterologie și hepatologie în clinica Sante București pe strada Magura Vulturului nr 87 sector 2 București – zona Sos Iancului /Pantelimon.

Aici vad in liniste si conform programarilor tot genul de pacienți pe care i-am vazut 30 de ani la Spitalul Fundeni -cu boli digestive, hepatice, biliare, pancreatice, etc, unii nu au diagnostice, altii au un diagnostic dar vor o a doua opinie medicala.

Majoritatea bolnavilor care vin la cabinet vor o a doua opinie medicala pentru situatia lor de sanatate, dar tot aici vin și o parte din cei  peste 100.000 de pacienți pe care i-am îngrijit la spitalul Fundeni, de la alti medici din Fundeni sau alte spitale din Bucuresti sau din tara. Majoritatea  vor o a doua opinie medicala, sau date suplimentare despre situatia lor de sanatate- stiu foarte bine ca la aglomeratia care este in spital, medicii iti dau documentele de externare, fara sa te mai si lamureasca care este situatia dvs medicala, ce trebuie sa faci, etc.

Sunt tot medicul de la Fundeni, dar mult mai linistit si cu timp suficient pentru bolnavi (si la spital tot eu tratam bolnavii, nu spitalul).

Este evident ca în privat nu sunt cozile, balamucul și perioadele  de asteptare din spital, tocmai de aceea m-am decis să lucrez în privat în condiții … normale.

Sa fiti sanatosi

Dr Ditoiu Clinica Sante 0758 751 841

CV. în extenso