Transaminaze crescute, transaminaze marite, forum

Dr AV Ditoiu, specialist gastroenterolog hepatolog Bucuresti

Cresterea transaminazelor este frecvent data de hepatita. Diagnosticul de inflamatie a ficatului (deci de hepatita), se stabileste vazand la microscop, daca exista aceasta inflamatie a ficatului. La microscop se examineaza o bucatica de ficat, obtinuta prin punctie-biopsie. In ultimii ani se fac analize care permit presupunerea unei boli de ficat fara sa se mai faca biopsie, corespondenta dintre ele si biopsiei fiind de cca 90% – fibroscan, fibrotest, actitest, fibromax, etc) Deci, diagnosticul final de hepatita se pune daca faci biopsia ficatului, sau o analiza echivalenta (Fibroscan, Fibrotest, Actitest, etc). Indirect, se poate suspiciona diagnosticul de hepatita si atunci cand analizele de ficat sunt modificate = in special cand cresc transaminazele. Atentie insa: exista hepatita cu transaminaze normale, si exista transaminaze crescute la persoane care nu au hepatita!!!

De ce este important sa stii de ce ai transaminaze mari?

Hepatita poate evolua catre ciroza si chiar cancer de ficat, indiferent de cauza hepatitei. De aceea este important diagnosticul acestei boli si urmarirea si tratamentul sau corect la un gastroenteorlog sau hepatolog competent, hepatita fiind o boala care tine de specialitatile mentionate. In afara diagnosticului de hepatita, trebuie precizata si cauza hepatitei (virala, alcoolica, autoimuna, steatohepatita, etc), in functie de care se si face tratamentul cauzal.

 Orice boala de ficat este hepatita? Cu ce se confunda hepatita?

Nu inseamna neaparat ca ai hepatita, daca ai una din urmatoarele modificari:
  • Ficat marit
  • AgHBs
  • Ac HCV (virusul hepatitei C)
  • Ficat gras (steatoza hepatica)
  • Hemangiomul hepatic
  • Chiste la ficat
  • Icter
  • Durere in zona ficatului
  • Balonare in zona ficatului
  • Electroforeza modificata
MODIFICARILE MAI SUS MENTIONATE pot sa fie prezente si in alte boli.

Transaminaze crescute– forum, intrebari si raspunsuri

1. Am transaminazele cam crescute iar la ecograf nu mi-a gasit decat imflamare a colecistului,pot fi crescute din aceasta cauza?

Nu cred ca inflamatia colecistului descoperita ecografic explica o crestere de transaminaze.Dar cred ca cel mai corect in cazul relatat de dvs este sa va prezentati pentru un consult la un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator

2.La ultimul set de analize gpt mi-a iesit 56 ( valori normale 9-41 ) iar got 36 (valori normale 5 -38 ). acid uric 6 (valori normale 3-7) .( restul tabloului sangvin – normal ) Analizele au fost reluate dupa ce acum cateva luni au fost identice cu cele de acum. la eco – ficatul nu prezinta nici un fel de modificari, iar testele de hep a,b,c, cmv si mononucleoza au fost negativa. regim alimentar echilibrat.Ce cauze ar putea avea si ce alte investigatii sa mai fac? pt ca pana acum nu a stiut nimeni sa imi zica

Cauza cresterii transaminazelor poate fi una din zecile de cauze scrise mai sus.Dar cred ca cel mai corect in cazul relatat de dvs este sa va prezentati pentru un consult la un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator

3. Am doua gemene si una din ele are transaminazele marite este ceva grav .mama are hepatita c si lea dat mancare din gura sar putea sa fi luat de la mama mea

Cresterea transaminazelor poate fi si grava – daca este o hepatita acuta fulminanta, dar de obicei nu reprezinta o urgenta. Virusul C se poate  transmite teoretic si prin saliva.

4. Mi-am facut de curand analizele TGO si TGP, si TGO a iesit 38 U/l, iar TGP=27 U/l. Dna doctor mi-a recomandat sa fac si analizele ptr hepatita B si C. Dc in cazul in care ies negative, aveti idee care ar putea fi cauza TGO-ului marit? Mentionez ca de 3 saptamani am inceput sa fac fitness, de 2 ori pe saptamana + in perioada in care mi s-a recoltat sange ptr analizele de mai sus, luam antibiotic Doxiciclima ptr rosu in gat (la recomandarea medicului).

TGO creste in primul rand din cauza unei probleme musculare, apoi din cauza unei probleme de ficat.Dar cred ca cel mai corect in cazul relatat de dvs este sa va prezentati pentru un consult la un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator

5. Cat de grava este sa ai transaminazele mari?

In principiu cresterea transaminazelor nu este grava, adica nu te omoara, dar boala in care poate sa apara cresterea tranaminazelor poate fi grava – de exemplu o hepatita acuta cu transaminaze de valoarea miilor. Altfel, cauza aceste cresteri moderate de transaminazese poate investiga in policlinica, daca aveti acolo un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, nu este nevoie de mers de urgenta la spital.

6. Orice marire a transaminazelor inseamna boala de ficat?

Nu, dupa cum scrie mai sus, exista si cauze de crestere a transaminazelor fara legatura cu o boala de ficat.

7. Daca ai transaminaze f mari inseamna ca ai ciroza?

Nu, in ciroza transaminazele sunt putin crescute sau normale. Mai repede sunt crescute in fazele dinaintea cirozei – hepatita cronica-.

8. In cancerul de ficat exista cresterea transaminazelor?Daca ai transaminazele mari poti sa ai cancer de ficat?

De obicei in cancerul de ficat (hepatom) transaminazele sunt crescute, dar sunt alte analize care pun diagnosticul de cancer, nu cresterea transaminazelor.

9. Ce tratament trebuie sa  faci pentru scaderea transaminazelor?

Transaminazele nu scad cu orice tratament, sau cu tratament de “intarire a ficatului, de “protectie hepatica”, cu “vitamine”, cu “ceaiuri pentru ficat”, cu “medicamente de intarire a imunitatii”, cu “imunostimulante”, etc. Toate acestea sunt aiureli, foarte bune pentru a creste vanzarea produselor respective. Transaminazele scad daca se descopera cauza cresterii lor si se trateaza aceasta cauza.Dar cred ca cel mai corect in cazul relatat de dvs este sa va prezentati pentru un consult la un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator

10. Ce trebuie sa faci cand ai transaminazele ridicate?

Cand transaminazele sunt crescute pentru a sti ce tratament este necesar, trebuie sa lamuresti cauza acestei modifcari, de aceea  trebuie sa faci urmatoarele:
  • Consult la un gastroenterolog sau hepatolog sau internist
  • Analize pentru depistarea cauzei, ecografie , endoscopie, biopsie ,etc (ce analize se fac stabileste medicul dupa consultul dvs).
  • Unele analize specifice (inumologice, virusologice, biochimice, etc)
  • Apoi tratamentul cauzei

11. Am transaminaze f crescute. Ce fac pana merg la medic, descopar cauza ,etc?

Pana nu stiti cauza cresterii transaminazelor si mergeti la medic, nu stiti ce tratament sa faceti trebie doar sa tineti regim fara alcool, condimente, conserve, ceaiuri, meedicamente, alte toxice, evitati toate tentatiile de “tratament” fara nici o baza! Daca nu stii ce defect are masina, cum sa o repari?Dar asa cum cu masina defecta mergi la mecanic, cred ca si in cazul organismului dvs cel mai corect  este sa va prezentati pentru un consult la un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator

8. Mi s-a spuns ca sunt “bolnav sanatos” , nu inteleg, ori sunt bolnav, ori sunt sanatos?

Probabil vi s-a spus de fapt ca sunteti purtator sanatos de virus B, adica NU sunteti bolnav, ci doar aveti un virus B, gasiti date suplimentare aici. .

9. Daca ai o boala de ficat trebuie sa ai neaparat transaminazele marite?

Exista boli de ficat cu transaminaze normale – unele forme de hepatita cronica, hemangiom hepatic, chiste hepatice, unele forme avansate de ciroza hepatica, steatoza , etc. 10. Daca iau medicamente pentru stimularea imunitatii, imi scad transaminazele? Cresterea transaminazelor NU este data de scaderea inumitatii, ci de obicei de o imunitate crescuta; de aceea, teoretic, medicamentele pentru “cresterea imunitatii” (care de fapt nu exista, nu au aceasta actiune), pot sa creasca transaminazele. 11. Daca am ficatul normal, cum mi-a spus medicul la consult, cum sa am transaminazele f mari? Medicul v-a spus probabil ca aveti ficatul “normal: la palpare, dar el poate sa functioneze prost si sa fie bolnav, chiar daca nu este marit.

12. Cand ai ficatul marit, ai transaminaze ridicate?

In functie de cauza ficatului marit, uneori  NU se asociaza cu cresterea transaminazelor (de exemplu in hemangioame, chiste hepatice, adenoame hepatica dupa anticonceptionale, etc).

13. Transaminazele marite scad cu regim alimentar?

Depinde care este cauza cresterii lor, daca aceasta cauza de crestere a transaminazelor nu are legatura cu alimentatia, transaminazele nu vor scadea cu regim, ci doar inlaturand cauza cresterii lor

14. Am transaminazele normale, inseamna ca nu am boala de ficat?

Exista si boli de ficat cu transaminaze normale, deci puteti fi bolnav de ficat – teoretic cchir cu transaminaze perfect normale

15. Cu cat sunt mai mari transaminazele cu atat esti mai bolnav?

Teoretic cu cat sunt transaminazele mai mari, afectarea ficatului este mai serioasa, dar exista si exceptii- ca de exemplu crioza hepatica, unde transaminazele nu sunt mari ci mici..

16. Am hepatita cu virus B (C), si fac tratament, initial transaminazele au fost usor crescute, iar dupa 3 luni de tratament au crescut mult ,de ce oare?

Deseori transaminazele cresc episodic dupa initierea terapiei cu interferon (aceasta fiind un marker de eficienta terapeutica), dar pot fi si alte cauze de crestere a transaminazelor, independent de interferon sau virus.Dar cred ca cel mai corect in cazul relatat de dvs este sa va prezentati pentru un consult la un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator 17. Transaminazele pot sa creasca daca ai o boala de colecist? Este posibila cresterea transaminazelor in unele boli de colecist, mai ales daca exista inflamatie sau icter..

18. Transaminazele pot sa creasca dupa operatia de colecist?

Este posibila cresterea episodica a transaminazelor imediat  dupa operatia de colecist

19. Cat de mult trebuie sa bei ca sa iti creasca transaminazele? Trei beri pe zi este mult?

Trei beri = 1500ml x 5% grade tarie alcoolica = 75 g alcool pur. Este o doza de la care se poate face lejer ciroza, ca sa nu mai vorbesc de cresterea transaminazelor. Vedeti aici efectele alcoolului asupra ficatuluiDespreboli 20. Daca am transaminaze 200 pot pleca in concediu sau este grav? Rareori gravitatea unei boli este data de cifra ce reprezinta rezultatul unei analize.  Cu tranzaminaze 200 unii joaca fotbal, iar altii sunt la pat, depinde de cauza, de organism, de alte analize ,etc.Dar cred ca cel mai corect in cazul relatat de dvs este sa va prezentati pentru un consult la un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator

21.O sarcina in 30 de spatamani poate creste numarul transaminazelor? Acestea au crescut in ultima luna de la 187 la 446. Nu exista nici un virus de hepatita.

Teoretic sarcina nu creste serios nivelul transaminazelor.Dar cred ca cel mai corect in cazul relatat de dvs este sa va prezentati pentru un consult la un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator 22.Am transaminazele crescute si sunt insarcinata, ni s-a prescris sargenor, lagosa si vitamax. Le putem lua fara nici un risc in sarcina? Orice medic care prescrie un tratament evalueaza riscurile acstuia pentru bolnav, si urmareste acel tratament; deci medicul dvs trebuie sa raspunda de tratamentul prescris.Dar cred ca cel mai corect in cazul relatat de dvs este sa va prezentati pentru un consult la un medic hepatolog sau gastroenterolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator 23. Steatoza hepatica poate sa dea migrene? Steatoza hepatica nu da nici un simptom.Dar cred ca cel mai corect in cazul relatat de dvs este sa va prezentati pentru un consult la un medic neurolog competent, iar acesta, dupa anamneza si consult medical, iar acesta va va recomanda analizele necesare pentru lamurirea situatie dupa care poate prescrie tratamentul corespunzator .24 De ce cresc transaminazele daca ai limfom? In limfom transaminazele pot sa creasca din cauza invadarii ficatului de celuelele anormale, dar si din cauza chimioterapiei sau altor cauze care tin de organismul dvs 25. Daca ai transaminazele mari, poti sa incepi chimioterapia pentru limfom? In principiu, chimioterapia nu se poate face daca ficatul este bolnav serios; de obicei insa, medicul curant decide ce este mai grav: sa faci tratamentul cu citostatice chiar daca ai transaminazele mari, cu riscul de a agrava o boala de ficat,  sau sa nu faci tratament protejand astfel ficatul, dar cu riscul ca limfomul sa se agraveze. 26. De ce spuneti ca transaminazele pot fi normale in ciroza daca ciroza este o boala grava? Transaminazele pot fi normale in ciroza pentru ca in aceasta boala fiind distruse multe celule hepatice, deci ramanand mai putine, nu prea are ce sa se mai distruga ca sa poata sa creasca transaminazele. Ar fi un fel de exceptie de la regula “cu cat transaminazele sunt mai mari cu atat ficatul este mai bolnav”. 27 Daca ai trigliceridele mari inseamna ca ai hepatita? Trigliceridele nu au nici o legatura cu hepatita 28. M-am lamurit bustean in legatura cu transaminazele astea crescute! La toate intrebarile, raspunsurile contin invariabil un “poate”, “este posibil”, “s-ar putea sa”, etc. Nimic concret, dupa care sa se poata ghida bietul om. Asadar, tot la medic trebuie mers? Ati inteles corect, siteul are doua scopuri – sa prezinte si promoveze activitatea autorului, dr Ditoiu , si sa ofere informatii pacientilor medicale informatii medicale teoretice despre posibilele cauze ale diferitelor modificari de analize sau simptome,etc. Diagnosticul medical NU se poate ghici pe net doar dupa descrierile pacientilor, iar Articolul 31 dib COdul deontologic medical interzice expres evaluarea medicala lA DISTANTA – PE ENT, DATORTIA RISCULUI MARE DE EROARE. Asa cum am ami mentionat pe site, diagnosticul si recomandarile medicale  nu se pune automat pe site pe baza textelor scrise, ci trebuie mers la medic .

29. Hepatita B sau hepatita C  este o boala de boli infectioase?

Hepatita B sau C sunt boli de ficat de cauza infectioasa, deci se trateaza la medicul de boli de ficat – hepatolog sau gastroenterolog, asa cum majoritatea bolilor infectioase NU se trateaza de medicul de boli infectioase ci de specialistul respectiv – amigdalita, infectia urinara, sinuzita, anexita, apendicita, peritonita, penumonia, osteomielita, abcelele cu diferite localizari, etc . Scopul specialitatii de  boli infectioase si transmisibile este in primul rand de a izola si trata bolile care se pot transmite rapid in populatie, gripa, infectii cu Clostridium difficile, SIDA, etc, sau boli infectioase cu evolutie foarte grava – septicemii, endocardite, etc. Este pacat sa blocam o specialitate care are specificul ei, cu boli care pot evolua grav in timp si trebuiesc urmarite de alti specialisti, cum este cazul hepatitelor cronice. Buna!Avand dureri de stomac din adolescenta,investighez incontinuu, mergand la medici diferiti, de ce am dureri de stomac la foame(daca mananc doar suoa 5 ore,cu cat mai tarziu cu atat mai rau doare),dupa scaun,daca tin urina sau vanturi,daca mananc usturoi,ceva dur gen cartofi prajiti.am facut 2 endoscopii la care una a iesit cu helycobacter (care de mai multe ori a fost depistat si tratat),1 colonoscopie care a iesit bine,durerea nu mai e in fiecare zi dar totusi apare si dispare. In momentul de fata mi-am facut niste analize de sange la care ALT a iesit 47 iar limitele sunt 0-35 U/l.Trebuie sa ma ingrijorez?ce imi recomandati? Sunt femeie si am 31 de ani,fumez rar(social) si beau cate 1 pahar sau doua de vin rar (1/2 ori pe sapt) Va recomand un consult la un medic gastroenterolog bun din zona dvs, dagnosticul medical presupune in primul rand (obligatoriu) consultul pacientului respectiv Bună ziua! Am tiroida autoimuna și TGO a ieșit 86 și TGP 140 , colesterol 143 . Va rog sa îmi spuneți ce ar putea fi ! Sunt peste o suta de cauze Buna ziua ! Am diabet tip 2 si de curand am trecut pe insulina Lantus 28 de unitati deoarece mi ai crescut f mari transaminazele 248..nu am nici un fel de hepatita..tin regim..daca transaminazele nu scad.ce piate fi ? Am steatoza gr3 si fibroza F2..ce ar mai putea fi ! . Sunt sute de cauze de crestere a transaminazelor ATENTIONARE Date teoretice despre problemele ridicate de dvs au fost postate pe site in articolul medical cu tema respectiva..

Ce trebuie sa faci cand ai hepatita

Daca aveti probleme cu ficatul sau fierea de genul celor mentionate in articol, nu trebuie sa  fiti disperat, dar nici sa  neglijati problema . Pentru ca situatia sa fie sub control, tebuie doar sa fiti diagnosticat, urmarit si tratat de un specialist gastroenterolog sau hepatolog bun si cu experienta,. Cel mai corect lucru este sa faci asa cum faci cand observi ca se scurge putin ulei la masina , nu o lasi sa crape motorul ci  mergi la mecanic. Este normal sa ai aceeasi grija de propriul organism, mai ales ca piesele de schimb  nu exista. Am multe probleme din cauza de ficat, cum pot sa va contactez pentru un consult? Pentru o programare puteti suna la numerele de pe site

Care este cel mai bun tratament si regim pentru probleme cu hepatita?

Pentru orice boala exista mai multe scheme corecte de tratament si regim alimentar. Problema medicului este ca fiecare bolnav are anumite caracteristici, anumite.. sensibilitati care fac ca o schema de tratament corecta sa i se potriveasca mai bine, iar alta mai putin bine. Si in cazul problemelor care apar dupa colecistectomie, medicul curant trebuie in primul rand sa descopera cauza acestor modificari, sa stadializeze boala apoi sa aleaga schema care i se potriveste cel mai bine bolnavului pe care il are in fata sa. Pentru a recomanda aceasta schema terapeutica potrivita unui anumit bolnav, medicul este ajutat de lucrurile pe care le-a invatat in cei 6 ani de facultate, in anii de rezidentiat, de datele teoretice din studiile clinice, dar si mai mult il ajuta experienta medicala (ca de altfel in orice alta meserie) si luarea in calcul a tuturor caracteristicilor bolnavului pe care il consulta. Eu le recomand bolnavilor pe care ii consult, in afara de tratament, si un regim alimentar personalizat, alaturat aveti un exemplu de regim alimentar- este un exemplu fara nici o legatura cu articolul de fata.Ce poti sa mananci pentru fiere
Am dureri in dreapta, scad in greutate, scaune modificate mi s-a spuns ce poate fi vorba de hepatita, fac tratament de mult timp si totusi nu mi se pare ca este bine, de ce? Pentru ca o boala sa se amelioreze trebuie sa existe mai multi factori care tin de medic, dar si de bolnav
  • trebuie ca diagnosticul sa fie corect
  • trebuie ca tratamentul si regimul alimentar sa fie personalizate
  • trebuie ca organismul sa aiba suficiente resurse pentru a suporta tratamentul si pentru a raspunde la tratament (multe tratamente nu pot fi administrate sau se pot administra doar in doze mici, datorita unor caracteristici ale organismului
  • bolnavul trebuie sa respecte indicatiile de regim si tratament date de medicul sau curant
  • bolnavul trebuie sa aiba rabdare, deoarece majoritatea bolilor nu se vindeca pe loc, si este necesar de obicei un regim si un tratament de mai lunga durata (de exemplu, acum si o simpla gastrita necesita un regim si un tratament de doua-trei luni, pe care multi bolnavi nu le respecta)

Ce va recomand sa faceti atunci cand aveti astfel de probleme?

Daca aveti probleme digestive, cel mai util lucru este sa faceti mai inatai un consult la un medic gastroenterolog sau hepatolog la care aveti acces, si care – daca este nevoie- sa va prescrie explorarile necesare, sa precizese diagnosticul, stadiul bolii, sa va faca recomandarile necedare si sa monitorizeze evolutia situatiei dvs medicale. Indiferent de boala, evolutia este evident mult mai buna in urmatoarele situatii
  • daca diagnosticul este precoce, nu este deja evoluatacand boala
  • daca tratamentul si regimul alimentar sunt corecte si adaptate bolnavului
  • daca monitorizarea (urmarirea) in timp a bolnavului este corecta, pentru a depista repede micile modificari care pot sugera evolutia bolii si a le contracara
In astfel de cazuri, eu fac anamneza, examinez complet pacientul , evaluez exporarile deja existente – daca pacientul le are-, pun un diagnostic – daca este posibil-,iar daca este nevoie recomand explorari suplimentare, al caror rezultat il interpretez pe mail (nu este nevoie sa reveniti la cabinet pentru evaluarea explorarilor). Regimul alimentar personalizat si tratamentul sunt prescrise la consult, iar dupa rezultatele explorarilor recomandate, acestea sunt completate odata cu evaluarea rezultatelor explorarilor pe email. Daca este nevoie, recomand si control peste o perioada de timp, in functie de situatie. In multe boli cronice (hepatita, ciroza, steatoza hepatica, boli inflamatorii intestinale, boli de fiere, etc) urmarirea periodica a bolnavului este absolut necesara. Daca aveti nevoie de o evaluare de specialitate, puteti face o programare sunand la 0758751841. Datorita numarului mare de solicitari, perioada de asteptare variaza intre 10 zile si 30 de zile

Despre mine

Sunt Dr Ditoiu M Alecse Valerian, absolvent de facultate ca sef de promotie pe tara cu media generala zece la toate examenele. In prezent sunt medic primar boli interne, gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, sunt doctor in medicina am peste 37 de ani de practica medicala, incepand cu medicina de familie la tara si terminand cu doctoratul. Am 30  de ani de experienta in cel mai mare spital din Romania, Spitalul Fundeni ingrijind cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale. Am si cca 30 de ani de experienta la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, pregatind pentru profesia medicala mii de studenti in medicina, medici rezidenti si specialisti De peste 10 ani am mai multe siteuri care ofera gratuit informatii medicale celor interesati in mii de articole redactate la un nivel de intelegere mediu www.hepatite.ro, www.despreboli.ro, www.clinicagastroenterologie.ro si www.helpme.ro. Sunt mii de ore de munca de adunare a materialelor, redactare, verificare si reverificare a textelor si punere la zi a articolelor medicale (care trebuiesc aduse la zi permanent si acum) De ceva timp imi folosesc experienta medicala acumulata la cel mai inalt nivel oferind  consultatii gastroenterologie si hepatologie in clinica Sante Bucuresti unde am un cabinet. Va urez sanatate maxima Daca totusi aveti probleme gastroenterologice si doriti o evaluare medicala cu o a doua opinie pentru diagnostic, tratament si regim alimentar personalizat de la un medic cu o mare experienta, puteti face o programare  pentru consultatie aici sau prin – programare -tasta de jos a telefonului dvs mobil

AICI NE GASITI

Clinica Sante este localizata in Bucuresti sector 2 str Magura Vulturului  87, intre sos Iancului si Sos Pantelimon in apropierea statiei de metrou Iancului. Daca se coboara din metrou la aceasta statie, se intra pe Soseaua Iancului, iar prima strada la stanga (dupa posta, la primul semafor) este Magura Vulturului, unde la numarul 87 se afla Clinica Sante, unde la parter se afla cabinetul de gastroenteorologie al dr Ditoiu

4 Comments

  • GIna Marin

    octombrie 10, 2017

    Va felicit pentru site si va multumesc pentru informatiile postate
    Cu stima

    • admin

      octombrie 11, 2017

      Multumesc

  • Mariana

    octombrie 10, 2017

    BUna dimineata
    Am mari probleme cu fierea si toti doctorii imi spun sa ma operez.
    As vrea sa vin la un consult la dvs, am incercat sa ma programez de urgenta, dar imi spun ca este peste 16 zile, iar pe site scrie ca urgenta se consulta in maximm14 zile, este o problema, de ce se asteapta asa de mult?
    Multumesc

    • admin

      octombrie 10, 2017

      Va puteti programa.
      Intr-adevar asa scrie pe site, dar uneori avem solicitari numeroase si aceasta perioada este mai mare, scuze, dar capacitatea de munca si timpul meu sunt limitate…
      Va astept la consult
      CU stima

Lasă un răspuns